Thank God It’s Friday hét nieuwe event in Roosendaal!
Van Vrijdag, 04 September 2015 -  16:00
Tot Woensdag, 30 September 2015 - 22:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Thank God It’s Friday hét nieuwe event in Roosendaal!
ROOSENDAAL -
Onze stad is weer een mooi event rijker! Op vrijdag 4 september vindt de Kick Off plaats van TGIF Roosendaal op een geheime locatie. Een gezellige openluchtborrel die ruimte biedt om te netwerken of om de week feestelijk af te sluiten met vrienden of collega’s. Deze eerste editie is een voorproefje voor wat je volgend jaar kunt gaan verwachten. De entree is gratis. We willen u natuurlijk blijven verassen en daarom zal dit prachtige openlucht event elke keer op een andere locatie gehouden worden.

Luid het weekend in
En hoe? Omringd door collega’s, vrienden en bekenden. Koud drankje in de hand om het weekend in de luiden. We halen de beste chillout dj’s uit het land naar Roosendaal en kleden de borrel van top tot teen aan met trendy meubels. Een feestje waar u bij wilt zijn, kortom. TGIF extra bijzonder ervaren met onze VIP pakketten? Onze VIP’s krijgen een eigen tafel net een ijsemmer vol met verschillende dranken. 

Geheime borrellocaties
Omdat we er van houden om de spanning een beetje op te bouwen zal TGIF Roosendaal steeds op een andere locatie plaatsvinden. Wil je er graag bij zijn? Houdt dan de website in de gaten en volg ons op Facebook! Like de pagina, dan blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes omtrent de borrel. Ook zullen er regelmatig leuke winacties plaatsvinden. Een week voorafgaand aan de borrel onthullen we de locatie via social media, wees de eerste die op de hoogte is!

Dus
Blok 4 september 2015, 16.00-22.00 uur, locatie onbekend, alvast in je agenda! Like onze TGIF RSD Facebookpagina, zoek ons op Instagram en Twitter, bekijk de website www.tgifroosendaal.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo kun jij de eerste zijn die van alles over TGIF Roosendaal op de hoogte is! 

Wil je zeker zijn van een plaatsje bij TGIF mail snel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld je aan!!!

Work hard, play hard!
Team TGIF 

Locatie Roosendaal