Themadag door Bart de Jong
Zaterdag, 15 Augustus 2015, 09:15 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.jeannyritzen.com

‘De innerlijke weg, intuïtieve aanschouwing en uitdrukking’.

Kijken, ervaren, doen en verdiepen
Ontmoetingscentrum Kunst, Budo en bewustzijn organiseert 15 augustus een volledig verzorgde themadag met gastdocent Bart de Jong (meditatiebegeleiding, oude inspirerende teksten). In samenwerking met kunstenares Jeanny Ritzen wordt het een dag van kijken, ervaren, doen en verdiepen. 
 
Kennismaking-themadag
Kunst waarnemen en zelf iets creëren zonder daarbij na te denken brengt ons dieper in contact met ons ware wezen. De combinatie van oude wijsheid en een open benadering van kunst, met meditaties en woord afgewisseld in een groepje of alleen, zal de deelnemers veel nieuwe ervaringen en inzichten verschaffen. 
Deze kennismaking-themadag biedt alle ruimte voor verdieping en verrassende openingen. Alles is gericht om dichter bij onze essentie te komen.

Op het programma staan:
Luisteren naar inspirerende teksten, het waarnemen van kunst, meerdere meditatiesessies, zonder nadenken scheppen op papier en uit steen, alles in een volgorde en op een wijze dat deur na deurtje geopend wordt. 
Maximaal 10 deelnemers. Kosten € 45,00 inclusief alle materialen, koffie, thee en een eenvoudige lunch met een lichte, verse soep.

Locatie Ontmoetingscentrum Kunst, Budo en Bewustzijn Calfven 161 4641 RJ Ossendrecht