Fietstocht De Roffelroute
Zondag, 02 Augustus 2015, 10:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Roffelroute
Op zondag 2 augustus wordt er door het Ambachts- en gereedschapsmuseum De Holle Roffel weer de jaarlijkse fietstocht gehouden, de Roffelroute. Deze oriëntatierit wordt uitgezet door het museum en het is weer voor de 17e keer dat de tocht gehouden wordt. De rit voert langs de prachtige Brabantse natuur waarbij de mooiste plekjes  zijn  uitgezocht. Elk jaar doet een groot aantal vaste deelnemers mee, wel een bewijs voor de kwaliteit van de rit. De totale lengte is ongeveer 37 km, een ideale afstand om te fietsen met het gehele gezin. Onderweg is er voldoende gelegenheid tot pauzeren.
 
De Roffelroutebokaal 
Om het wat spannend te houden zijn er, zoals gewoonlijk, een paar eenvoudige vragen opgenomen die ingevuld moeten worden. Zijn ze allemaal goed dan kan men de Roffelroutebokaal winnen. Deze is hiervoor speciaal beschikbaar gesteld. Bij meerdere goede oplossingen zal er geloot worden.
 
Start
Starten kan al vanaf 10.00 uur bij het museum. Daar krijgt men dan tevens de routebeschrijving mee. De inschrijving sluit om 15.00 uur en kan men dan nog de tocht voltooien tot 17.00 uur. Deelnemers betalen € 2,- per persoon en daar mag ook het museum voor worden bezichtigd. Tevens krijgt men er ook nog een kopje koffie voor.
Datum: zondag 2 augustus. Houd dus deze dag vrij!
Start: Museum de Holle Roffel aan de Markt te Kruisland.

Locatie Ambachts- en Gereedschapsmuseum de Holle Roffel Markt 20 4756 AL Kruisland
Volwassenen: € 2,00