2e Brabantse Wal Rit

Op 9 juni aanstaande organiseert GAC De Krabbenrijders alweer de 2e editie van De Brabantse Wal Rit. Deelname is mogelijke voor iedereen met een moderne of (liefst) een klassieke auto. Deze rit voert de deelnemers over de wegen van het prachtige gebied De Brabantse Wal en heeft behalve een 'ontdek je plekje'-aspect ook een wedstrijdelement in zich. Er worden allerlei prijzen beschikbaar gesteld door bedrijven uit het gebied van de Brabantse Wal en per deelnemende auto wordt een promotiepakket beschikbaar gesteld door VVV Brabantse Wal en Brabantse Wal ondernemers.

De start van deze mooie autorit vindt plaats bij: Partycentrum 't Appeltje, Balsedreef 5 te Bergen op Zoom. De route zal ongeveer 100 km bedragen en via een tussenstop bij ´Restaurant 'de Commerce' in Kruisland zal men tussen 16.00 en 17.00 finishen bij Recreatieboerderij 'De Walkant´, Langeweg 2, 4634 PS Woensdrecht.

Deelnemen aan deze 2e Brabantse Wal Rit kost slechts € 25,- per auto en men krijgt daarvoor: * Een Routeboek waarin de te rijden route op duidelijke gekleurde kaarten is aangegeven. * Een Rallyschild voor op of aan de auto, zodat men als deelnemer aan deze rit herkenbaar is * Een Brabantse Wal tas met allerlei informatie over de Brabantse Wal en promotieartikelen * 6 consumptiebonnen (per auto), welke bij start, tussenstop en finish te gebruiken zijn * en natuurlijk een mooie en leerzame middag op de Brabantse Wal

Meer informatie op de website van de Krabbenrijders: www.krabbenrijders.nl Onder de knop ‘Brabantse Wal Rit staat alle informatie en kan men zich inschrijven.