Op dinsdag 20 mei vond een sponsor golftoernooi plaats, georganiseerd door het Lievensberg ziekenhuis en hoofdsponsor Cofely Nederland NV. Tijdens dit jaarlijkse evenement ontmoeten externe relaties van het ziekenhuis elkaar op een sportieve wijze. Bestuursleden van de Vrienden van Lievensberg namen na afloop de opbrengst van het toernooi in ontvangst in de vorm van een cheque ter waarde van € 15.000,-.

Het bedrag is met name bedoeld om meer bekendheid en ruimte te geven aan de realisatie van het project 'Laatste Wens' dat door de Vrienden van Lievensberg is opgezet.

Terminaal zieke mensen hebben vaak nog een laatste wens die zij in vervulling willen laten gaan voordat ze overlijden. De Vrienden van Lievensberg kan deze wensen dankzij giften mogelijk maken. Laatste wensen worden via de verpleegafdeling ingediend, door de Vrienden van Lievensberg getoetst op haalbaarheid en indien mogelijk gehonoreerd. Inmiddels hebben de Vrienden al een paar laatste wensen in vervulling kunnen laten gaan.

 

 

FOTOBIJSCHRIFT

De bestuursleden Evert Jan Slingenberg en Ed Sadee (links op de foto) van de Vrienden van Lievensberg namen na afloop de opbrengst van het toernooi in ontvangst in de vorm van een cheque ter waarde van € 15.000,-.