Last Dollar Big Band met JazzBoZ

Last Dollar Big Band o.l.v. Dim van Oosterhout featuring Claudia en Cas Camu: Speciale bijdrage tijdens JazzBoZ op de Parade

De Last Dollar BigBand verzorgt zaterdag 7 juni van 14.00u – 15.00u een zeer bijzonder optreden.

De Last Dollar Big Band is geen onbekende in Bergen op Zoom en zeker niet tijdens het Jazzweekend. Het veelzijdige repertoire van de bigband omvat jazz/swing, bigband classics, salsa, latin, pop- en filmmuziek, waarop natuurlijk gedanst mag worden!

De Bergse Bigband treedt regelmatig op in Bergen op Zoom en omstreken. De Big Band bestaat uit een ritmesectie, 6 saxofoons, 4 trombones en 5 trompetten. Sinds 1 september 2012 staat de Big Band onder leiding van de Roosendaalse dirigent Dim van Oosterhout.

Tijdens JazzBoz kunt u dit jaar genieten van de Last Dollar Big Band samen met de zangeres Claudia Camu- van Oosterhout, inderdaad de dochter van de dirigent. Sinds vorig jaar is zij regelmatig te zien en te horen samen met de Last Dollar Big Band. De muzikale voorbeelden van haar zijn onder andere, Ella Fitzgerald en Aretha Franklin, dus Claudia staat deze middag garant voor een spetterend optreden samen met de Last Dollar Big Band.

Maar dit is nog niet alles. Als kers op deze muzikale taart kunt u tijdens JazzBoZ ook nog eens genieten van een gast optreden van de 10 jarige zeer getalenteerde drummer/percussionist Cas Camu, zoon van Claudia.

Kortom, een unieke middag die u niet kan en mag missen.

Kunt u niet wachten tot JazzBoz om te genieten van de Last Dollar Big Band samen met Claudia kom dan naar:

“Lentefeesten Hoogerheide”, op Hemelvaartsdag (donderdag 29 mei) vanaf 13.00u in de Raadhuisstraat

“Kadedagen Turnhout (B)”, op vrijdag 30 mei vanaf 21.00u aan de jachthaven aan de Nieuwe Kaai

 

Meer informatie kunt u vinden op onze website, facebook- en youtube-pagina. Hierop vindt u foto’s, onze agenda met optredens en een video:

www.lastdollarbigband.nl

www.facebook.com/dldbb.bo