Zaterdag 5 augustus was het begin van alweer een LambWeston Krabbentoernooi dat georganiseerd wordt door Tennisvereniging Smash.

Dit vijftigjarig Jubileum verdiende een feestje en dus verzamelde iedereen zich bijtijds. Voordat het toernooi zelf begon nam de wedstrijdleiding het woord en blikte terug op 50 fantastische jaren, daarna werd door iedereen het glas geheven.  Dit toernooi dat van 5 t/m 13 augustus gespeeld wordt is niet alleen bijzonder vanwege het jubileum. Nee, ook de twee winnaars van het eerste uur, winnaar mannen en winnares vrouwen, waren op dit jubileum aanwezig. Die moesten we natuurlijk op de gevoelige plaat vastleggen terwijl ze voor het erebord van het Krabbentoernooi pronkten. Als je linksboven in het hoekje kijkt zie je hun namen als eerste gegraveerd. Het was een en al gezelligheid troef en je zag de aanwezigen menig ervaring, herinnering of anekdote delen.

 

Natuurlijk werd er ook gespeeld, maar het bleef een gemoedelijke relaxte sfeer waarin menig glaasje tot laat in de avonduurtjes genuttigd werd.