De kaartverkoop voor musical The Wiz van musicalgezelschap de BOV uit Bergen op Zoom is van start gegaan.

 

Vanaf 15 oktober kunnen kaarten worden gekocht voor deze Amerikaanse hit musical aan de kassa’s van theater de Maagd of via de site van het theater of via de site van de BOV.

 

Speeldata

The Wiz speelt van 31 maart tot en met 9 april in theater de Maagd in Bergen op Zoom. De musical gaat van start met een kleurrijke en betoverende première. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater of via de website: www.demaagd.nl. Voor meer informatie over de BOV én The Wiz, checkt u in op www.stichtingbov.nl. 

 

In de ban van The Wiz

Cast en vrijwilligers van de BOV zijn in de ban van de welhaast betoverende musical The Wiz. Wellicht aangemoedigd door 9 nominaties voor de Amateur Musical Awards die op 24 oktober aanstaande in het DeLaMar theater worden uitgereikt voor de vorige productie. Maar de BOV is zeker ook geïnspireerd door Michael Jackson en Diana Ross die de fans destijds betoverde in hun magische filmversie van deze wereldberoemde hitmusical.

 

Swingende musical

De swingende musical ‘The Wiz’ is een eigentijds verhaal gebaseerd op de zevenvoudig Tony Award winnende Broadway productie. De wereldhits ''Ease On Down The Road'' en ''A Brand New Day'' maken van dit moderne sprookje een echte feelgood musical.

Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder. En zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

 

Regio                                                                                                                                                                        De BOV is inmiddels uitgegroeid tot een regionaal gezelschap. De cast bestaat niet alleen uit lokale performers maar ze zet steeds meer ook uit regionaal talent in the spotlight. Daarnaast richten we ons ook op bezoekers uit de regio die we van harte uitnodigen om eind maart naar een van onze voorstellingen in de Maagd te komen. Voor meer info over de BOV en The Wiz, check onze site: www.stichtingbov.nl.