Zaterdag 7 mei vierde Verzamelclub ’t Veldteke haar 3 x 11 jarig jubileum bij Krijnen.

 

Om er echt iets bijzonders van te maken hadden ze voor elk lid van de club een prachtig jubileumgeschenk: Een bonneboekske. Mirjam Drenth, die ook de Leutneutbonnen ontwerpt, had al haar talenten aangewend om er iets unieks van te maken. Met de kennis van Henk Franken is ook de geschiedenis in kaart gebracht. Het was de beschermheer van de club, Wally Sep die dit Bonneboekske in ontvangst nam. Nu is er iets bijzonders waar mensen hun bonnenverzameling in op kunnen brengen. De beschreven geschiedenis en de bijzondere afbeeldingen maken er weer een echt verzamelaarsdingetje van. Na de presentatie was het tijd om het jubileumfeestje te laten beginnen. Dat feestje kende een paar onaangekondigde verrassingselementen zoals een leuke quiz die geleid werd door Marijn van de Branden en Co Weezenbeek.

 

Het Bonneboekske is vanaf 7 mei verkrijgbaar voor € 11,00. Het is te koop bij: Rookshop de Schelde, Bergse Dumphal, Dietvorst Feestartikelen, Café Krijnen, Het Provoosthuis en Don Camillo Bar.

Het is ook te koop bij ’t Veldteke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bestellingen binnen de gemeente Bergen op Zoom worden gratis bezorgd