Samen in de regio / Een opgeruimd nieuwjaar

 

Wij gaan aan de slag!

Tijdens ons Nieuwsjaardiner keken we terug op alle mooie momenten van 2023. Er werd vooral ook vooruitgekeken, want er staat een hoop op de planning! Allereerst de Zero Waste Week in maart, dan een Maatschappelijke Beursvloer ‘Partner on Stage’ in april en een smakelijke samenwerking in mei. Houd de agenda op onze website dus goed in de gaten!

Van 24 t/m 30 maart organiseren wij samen met Zero Waste Nederland in de gemeente Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht de Zero Waste Week. Op diverse locaties zien inwoners hoe makkelijk én leuk het is om geen/minder afval te produceren en véél minder te verspillen. Kijk op www.zerowasteweek.nl  voor alle activiteiten. Iedereen kan meedoen! Aanmelden kan vanaf 19 februari.

Deel jij dit evenement binnen je school, bedrijf of organisatie? Op de website vind je een mediakit. Wil je een A3 poster ophangen? Die kun je downloaden of bij ons ophalen!

      

 

 

Op dinsdag 9 april organiseren wij de Maatschappelijke Beursvloer ‘Partner on Stage’ bij crematorium Zegestede in Roosendaal. Tijdens deze netwerkbijeenkomst nodigen we tien partners op het podium uit om hun maatschappelijke bijdrage te pitchen, door een vraag te stellen of hun aanbod of idee te delen. Is het iets voor jouw bedrijf of organisatie? Meld je aan en doe mee!

Uiteraard is er ook ‘publiek’ nodig en is er volop gelegenheid om te netwerken. Kijk hier voor meer informatie over wat een Maatschappelijke Beursvloer is. Ben jij erbij? Meld je gelijk aan!

 

https://samen-in-de-regio.email-provider.eu/link/u7ps81ig2l/piyyvhgi2z/dp9avzbbrt/pzz7bsqvci/wmaywztzg5