Genieten en dus een reden om weer op pad te gaan.

 

Louise Korthals – Alles is er! – 31 januari 20:00 – theater De Maagd

Nederland heeft er een cabaretvedette bij. Ook haar nieuwste cabaretshow krijgt vele sterren van de landelijke media. Het Parool: „Alles is er is de beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte (...) een performance om je vingers bij af te likken”

 

Benjamin van der Velden – 1 februari 20:30 – CKB Theaterzaal

Rauw, onbevlogen en met twee muzikanten zet dit aanstormend cabarettalent zijn programma Ik Ben neer. ‘Benjamin maakt indruk met zijn liedjes die zowel qua taal als qua muziek van hoog niveau zijn. Zijn zoekende persoonlijkheid op het podium is boeiend om naar te kijken’ (jury Griffioen/Zuidplein Festival). Hij won ook de persoonlijkheidsprijs Groninger Cabaret Festival.

 

Supertrap – Live in Paris – 2 februari 20:00 - theater De Maagd

Sluit je ogen en je hoort en voelt Supertramp. Open ze en dan ervaar je Supertrap in prachtig licht, met pakkende visuals. Supertrap zet een eigentijdse show neer waarin School, Dreamer, Fool’s Overture, de gehele Live in Paris show voorbij komt. Ook speelt de Nederlandse formatie de beste nummers van Crime of the Century, Crisis? What Crisis?, Even in the Quietest Moments en Breakfast in America.