De volgende voorstellingen staan ons te wachten:

 

Opvliegers 4 Trossen los! – woensdag 23 januari 20:00 – theater De Maagd 

Met Anouk van Nes, Sandra Mattie, Joanne Telesford en voor het eerst: Rian Gerritsen (o.a. van de Luizenmoeder en Dokter Deen)

De vriendinnen maken een hilarische cruise-reis in de vierde vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar we graag onbedaarlijk om lachen. 

Het publiek stapt aan boord voor een komische avontuur met show, knappe kapiteins en reddingsboten. 

In de Maagdfoyer is er v.a. 19:15 een Ladies Night in tropische, nautische stijl. Daarbij kan het publiek een gratis wellness-arrangement winnen.

 

Rick Engelkes Producties: 020 521 66 00 rep.nu

 

 

Verdi-opera Aïda – Charkov City Opera & Ballet – donderdag 24 januari 20:00 – theater De Maagd – Inleiding begint om 19:00 (door Corien Pull) 

Regie: Marc Crone, Muzikale leiding Jeroen Weierink

 

Dankzij de samenwerking met een Nederlands creative team en de muzikale leiding van Jeroen Weierink krijgt Verdi’s meesterwerk een nieuwe dynamische uitvoering.

Dat liefde sterker is dan vijandschap bewijst deze exotische opera met als hoogtepunt de Triomfmars. Tegen het decor van het oude Egypte speelt het liefdesdrama van Radames en Aïda. 

Met mooie stemmen en levendig spel, topdansers, een sterk koor en virtuoos orkest komt het verhaal (Nederlands boventiteld) tot leven. 

Door het kiezen van jongere topsolisten doorbreekt Jeroen Weierink op succesvolle wijze een Oost-Europeese traditie zoals hij dat ook bij De Parelvissers (vorig seizoen) deed.

 

Senf Theaterpartners, Delft

tel. +31 (0)10 592 31 55 of www.senf.nl