Op donderdag 6 december spreekt Erik Schoones van Röntgendokters tijdens startersdag Breda jonge ondernemers toe om hen te inspireren net zo succesvol te worden als zijn bedrijf.

De startersdag in het stadion van NAC Breda is bedoeld om startende ondernemers, maar juist ook jonge start-ups te informeren en te inspireren. 

 

Het bedrijf Röntgendokters won in 2017 de Breda Startup Award en werd geroemd om haar innovatie, lage kosten en klantvriendelijkheid. Het bedrijf voert onderzoeken uit die huisartsen het meest aanvragen, zoals bijvoorbeeld röntgenfoto’s, echo’s en ECG’s. De formule is onderscheidend in vestigingen in winkelgebieden, ruime openingstijden, snelle verslagtijd en kostenbesparing. 

Op initiatief van gemeente Breda, Business Coach Breda en Interpolis worden ondernemers verder op weg geholpen deze avond door middel van een markt waar diverse landelijke en regionale partijen klaarstaan voor de ondernemers en de bezoekers diverse workshops kunnen volgen. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de fase waarin hun bedrijf zich bevindt. 

 

Masterclass online marketing

Bezoekers kunnen in het voorprogramma een masterclass online marketing volgen of toets je haalbaarheid sessies voor starters of zzp’ers bijwonen waarin ze na een korte pitch feedback krijgen van diverse experts. Tijdens het programma kunnen de ondernemers over de markt struinen en halverwege naar keynote speaker Erik Schoones luisteren. Tussendoor volgen zij workshops over bijvoorbeeld verzekeren, klanten vinden, of belastingen.

 

Aanmelden

Aanmelden is geheel gratis en mogelijk via http://www.startersdagen.com/breda2018