Women in Rock” 22 september 2018

Op zaterdag 22 september 2018 organiseert Stichting Dijkrock een gezellige Rock avond bij Eetcafé ’t Klavertje. Onze inspiratie komt van het vele vrouwelijk talent in de Rockscene, dat toch nog te weinig in de spotlights staat. Twee regionale bands met een pittige rockchick als frontvrouw zullen Hoogerheide komen bezoeken en iedereen van de sokken blazen…

 

Dus Dijkrock Chicks, trek je mooiste rokje aan en neem je man mee voor een avondje uit! Heren……trek ook uw “rok” aan en kom genieten van gave muziek en van de dames natuurlijk……

 

De deur gaat open om 20.00uur en we vragen een kleine entree van 5€.

AT FIRST

In 2016 stond At First op ons Open Podium en sleepten ze de winst in de wacht. Hierdoor openden ze Dijkrock 2017 en lieten ons zien dat ze in een jaar al geweldig gegroeid waren. Nu weer een jaar later vertonen ze hun kunsten in Hoogerheide.

At First zoekt met haar muziek de grenzen op van de alternatieve rock en metal en laat daarbij horen brede invloeden te hebben. Invloeden die variëren van Rage Against the Machine tot Parkway Drive en Halestorm tot System of a Down. 

Hun energieke live performance en no-nonsense mentaliteit heeft At First al op verscheidene festivals en in verschillende zalen gebracht, zoals Breda Barst, Female Metal Event - FemME, Mezz, Popelucht, Gebouw T.  

Met haar debuut EP Dreams Inc. heeft At First veel lovende kritieken ontvangen. Hiermee is At First op een missie om de steeds verder groeiende macht van een kleine groep multinationals tegen te gaan. Grote bedrijven die hun financiële belang voor het menselijke zetten.

 

Lead-Vocals – Jamie Jochems

Lead Guitar – Youri Valentijn

Guitar – Kevin Sneijers

Bass – Barry Bressers

Drums – Ramses van Rijsewijk

 

 

https://www.facebook.com/pg/atfirstband/about

http://www.atfirst-band.com

 

 

REPLY TO ALL

In de zoektocht naar Female Fronted bandjes, kwamen wij al snel uit bij Reply to All. Met de krachtige Maus als frontvrouw spelen zij rockcovers in de breedste zin van het woord. 

Na het einde van DSB, en een sabbatical van een paar jaar besloten Jasper, Jaco en Peter voorjaar 2014 de wapens uit het vet te halen om weer aan een repertoire te bouwen. Medio 2015 dienden Maus en Kees zich aan. Zij waren zojuist gestopt met B-Ruder, en hadden bij gelegenheid met Jasper en Jaco in een tribute festival samen op het podium gestaan. Hier werd de basis gelegd voor een nieuwe band. De 70’s, 80’s, 90’s en 00’s komen voorbij in alle lagen van het genre. Van Boston tot Motörhead; van Beth Hart tot Audioslave. Eind december 2015 werd een succesvolle try-out gedaan in Oosterhout en Reply To All was een feit. Er is geen weg meer terug: Rockin’ All Over The World, maar voorlopig in Midden-Brabant….. en dus nu ook in Hoogerheide!

 

Maus: zang

Kees: gitaar Jasper: gitaar

Jaco: bas

Peter: drums

 

 

 

 

 

http://www.reply-to-all.nl 

https://www.facebook.com/pg/Rockcoverband-Reply-To-All-940459146043007/about/?ref=page_internal 

 

 

Indien gewenst kunt u contact opnemen voor verder info via onderstaande links.

https://www.facebook.com/dijkrock.rilland/ 

http://www.dijkrock.nl/