De allerbeste mosselen, lekker vers & rechtstreeks uit de Oosterschelde. 

 

De allerbeste mosselen zijn vanaf donderdag 23 augustus  gewoon te koop in Bergen op Zoom,  bij KAAT. KAAT opent haar eerste afhaalpunt in ZoetZout, Stationsstraat 12 te Bergen op Zoom. Rechtstreeks uit de Oosterschelde komen ze. Vers. Zonder omwegen, zo je bord op. Want zo moeten mosselen gegeten worden. Vol. Romig. Zilt. Zo smaakt KAAT. 

 

Kaat was mosselkeurvrouw in de 18e eeuw. Alleen het beste was goed genoeg voor haar. Dat was in de 18e eeuw zo, maar nu nog. Omdat er in de bemanning achter KAAT een stoere mosselkweker aan het roer staat, kan KAAT je de allerbeste kwaliteit mosselen garanderen. Verse Zeeuwse mosselen voor een eerlijke prijs. Gewoon in Bergen op Zoom. 

Bij KAAT kun je ook terecht voor bijkomende producten zoals bijvoorbeeld verse mosselgroente en lekkere mosselsausjes. Ook oesters zijn op bestelling leverbaar. KAAT verzorgt daarnaast evenementen en feesten waar ze ter plaatse een heerlijke mosselmaaltijd komt bereiden. KAAT houdt namelijk wel van een feestje. 

 

Nieuwsgierig? KAAT is geopend op donderdag van 14.00-18.00, vrijdag van 14.00 – 18.00 en zaterdag van 10.00-14.00 uur. Vanaf 23 augustus! 

 

 www.kaatmossels.com      -   Facebook.com/kaatmossels     -    Instagram.com/kaatboz