Het nieuwe sportjaar is weer gestert voor alle verenigingen. Zo ook voor turn- en dansvereniging GENIE.

Zij beginnen het jaar goed met 3 nieuwe lessen!

Dans 8-10 jaar op de Bergse Plaat wordt na een paar jaar afwezigheid weer opnieuw opgestart. Lesdag is vrijdag en de lestijd wordt 16.40-17.30 uur in de gymzaal van Lodijke.

Dans 10+, een nieuwe (extra) groep, centraal in Bergen op Zoom.

Deze groep gaat dansen op donderdag in de manegezaal van de Blokstallen van 17.30-18.30 uur.

Moderne Dans 8-12 jaar.  Een nieuwe groep voor kids van groep 5 t/m 8. Deze les gaat gegeven worden op vrijdag, in het wijkgebouw van de Bergse Plaat, Ooitas 3.

De groep Moderne Dans 12+ die al een paar jaar draait bij GENIE, gaat verhuizen naar de Geniezaal van de Blokstallen.

Zij starten dit seizoen op 6 september.

De overige lessen blijven zoals ze waren. U kunt de lestijden en leeftijdscategorieën vinden op www.genie-bergenopzoom.nl

GENIE is laagdrempelig. Ze willen dat de sportlessen voor iedereen toegankelijk zijn en proberen dan ook zoveel als mogelijk de lessen te verdelen over de verschillende wijken in Bergen op Zoom en de contributie zo laag mogelijk te houden. Er kan al vanaf 10 euro per maand gesport worden.

Ook interesse om te komen sporten?

Bij GENIE mag je 3 proeflessen doen om te kijken of een les bij je past. Je mag spontaan naar de gym/danszaal gaan maar als je liever eerst meer info wilt, kan dat via de mail. Voor gym/turnen mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor dans mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.