Woensdag 27 juni is er weer een activiteit voor kinderen van 7 tot 12 jaar op de Kraaijenberg.

Onder leiding van gidsen van IVN en Brabants Landschap gaan we kijken welke dierensporen we tegen kunnen komen in de natuur. De meeste dieren krijgen we nauwelijks te zien, maar ze laten wel sporen achter. Ga je mee op zoek naar pootafdrukken, maar ook naar knaag- en vraatsporen? Trek kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen. We beginnen om 14.00 uur en verwachten 16.00 uur klaar te zijn. Na afloop staat er een gratis drankje voor jullie klaar!

 

Voor deze activiteit geldt een maximum van 30 kinderen. Wij verzoeken u om de kinderen van 7 tot 12 jaar vooraf aan te melden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten.

 

Verzamelen op 27 juni (onder begeleiding van een volwassene, niet voor BSO of andere commerciële groepen) om 14.00 uur bij bezoekerscentrum "De Kraaijenberg", gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Fianestraat.

De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducées. 

 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.brabantslandschap.nl , of op 

www.facebook.com/DeKraaijenberg