Excursie van Brabants Landschap en IVN Groene Zoom

 

Natuur is ontzettend mooi, belangrijk en rustgevend. Voor hele lange tijd leefden onze voorouders in harmonie met de natuur. Alles wat ze nodig hadden was hier, voedsel, medicijnen en gereedschappen. Veel van deze kennis is verloren gegaan en daarom nodigen wij u uit om eens door een andere bril naar de natuur te komen kijken!

Maak op 13 juni samen met onze gids een wandeling op zoek naar eetbare- en geneeskrachtige planten. Zoeken en proeven staat centraal en krijg een inkijkje in verschillende toepassingen van natuurlijke materialen. Ook krijgt u een rondleiding in het door ons pas aangeplante voedselbos. “Wat is een een voedselbos?” horen we u zeggen. Ga mee op stap en kom er achter!

 

Voor deze unieke excursie dient u zich vooraf aan te melden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten.

Verzamelen op 13 juni om 14.00 uur bij bezoekerscentrum "De Kraaijenberg", Fianestraat te Bergen op Zoom. Duur ongeveer 2 uur. Goed schoeisel is aan te bevelen. 

De kosten bedragen € 2,00 per persoon, inclusief een gratis consumptie (koffie of thee). 

Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés.

Kijk voor meer informatie ook op www.brabantslandschap.nl  of op 

www.facebook.com/DeKraaijenberg