Zin in een avond rock. Op 9 juni aanstaande treden 5150 (van Halen Tribute) en Slash N’ Roses (Guns N’ Roses Tribute) op in Gebouw-T, Bergen op Zoom.

 

5150.

Overal ter wereld raken gitaristen geïnspireerd door Eddie van Halen zijn unieke sound. Zo ook de heren Sebas Honing en Conrad Hultermans. Beide zijn actief in uiteenlopende en soms tegenovergestelde takken van de muzikale sport. Toch vonden zij elkaar in de bewondering van Eddie van Halen. Zij vonden al snel Frank Dries (basgitaar), Stefan Maas (drums) en Stan Verbraak (zang). 5150 was geboren.

 

Slash N’ Roses.

Vijf muzikanten brengen een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaarlegende Saul Hudson, beter bekend als Slash. De mannen van Slash N´ Roses delen dezelfde passie voor stevige muziek en de jaren live- en studio ervaring. 

De huidige setlist van de band is geïnspireerd door het legendarische album ´Appetite for Destruction´, maar voor de comeback van Guns N´ Roses is de setlist geïnspireerd op hun ´Not in this lifetime tour´. Ook het werk van Slash draait de band hun hand niet voor om. 

 

De zaal opent vrijdag 09 juni 2018 om 20:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €12,50 via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl