Spannende KNA-finale in CKB Theaterzaal

Ze zijn aan elkaar gewaagd: Colin van Est, Nicole van Hoeve, Tim Musters, Koen Schouten en Romy de Laet, de finalisten van het KNA-concours 2018. Deze jonge CKB muziektalenten strijden op vrijdag 1 juni v.a. 19:30 in de CKB Theaterzaal om de felbegeerde KNA-trofee 2018. Op piano en harp tonen ze hun veelzijdigheid voor de ogen en oren van het publiek en de jury. Gratis kaartjes kun je afhalen bij de CKB balie, Burg. Stulemeijerlaan 3. Zie ook www.ckboz.nl

Na de spannende voorronde eind maart, maken de finalisten zich nu op voor de eindstrijd. Vier pianisten (Colin, Nicole, Tim en Koen) en een harpiste (Romy) zetten hun talent en veelzijdigheid in om de jury te imponeren en het publiek te verrassen met een afwisselend concert van hoog niveau. Het gaat allemaal om de KNA-trofee en de roem die daarbij hoort. Want deze prijs is voor de allergrootste muziektalenten van het CKB. De winnaar zal ook optreden tijdens het CKB Muziekgala op 9 juni in De Maagd (zie www.demaagd.nl). Deze wordt op 1 juni tijdens de KNA-finale in de CKB Theaterzaal gekozen door een speciale jury.

De finalisten hebben al jaren muziekles op het CKB en ruime speelervaring. Nicole van Hoeve slaagde onlangs met een 10 voor haar C-examen piano, waarbij ze een heel concert compleet met gastoptredens had georganiseerd. En Romy speelde in haar eentje voor een volle Maagd bij de 4 mei-voorstelling. Ook Colin, Tim en Koen zijn doorgewinterde muzikanten en dat al op een zo jonge leeftijd! Het wordt dus een extra spannende KNA-finale, waarbij iedereen van harte welkom is. De toegang is gratis, je hebt wel een kaartje nodig. Dit kun je nu al afhalen bij de CKB balie.

 

Meer info: www.ckboz.nl  of 0164 277670