De G-groep van AV Spado bestaat dit jaar 20 jaar en sinds een jaar is er binnen de atletiekvereniging ook een aanbod voor lichamelijk gehandicapten.

Iedere woensdagavond wordt er gesport door RaceRunners. Om een indruk te krijgen kan je kijken op https://www.spado.nl/pages/91/Fotoalbums/?album=27. De foto’s kunnen ook gebruikt worden met bronvermelding van de fotograaf, te weten Tonny Presser.

 

Om de RaceRunners op te slaan staat er sinds begin 2017 een zeecontainer naast de atletiekbaan. In 2017 zijn hiervoor al door verschillende G-atleten en RaceRunners samen met Wouter Goudswaard tekeningen voor gemaakt. De afgelopen weken is de ondergrond geverfd door ouders en Wouter. Op donderdag 24 mei a.s.  gaan verschillende atleten en Wouter tussen 18.30 en 20.30 uur de zeecontainer opvrolijken. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. In bijgaande foto’s kunt u al een indruk krijgen van de basis.

 

Wouter is in 2013 afgestudeerd als Master in het Beeldverhaal aan het Sint-Lukas in Brussel en is vervolgens gestart als freelance striptekenaar. Wouter is in het verleden ook kort lid geweest van atletiekvereniging Spado.