DUO CIBELES geeft strijkconcert in d’ ENGELENBURGH

 

Zondag 25 maart geeft Duo Cibeles een bijzonder concert op viool en cello in d’Engelenburgh. Suzanne van Duuren (cello) en Francisco Deheza (viool) brengen hoogtepunten van het klassieke repertoire voor viool en cello; arrangementen van jazz-nummers tot movie-lyrics. 

 

Francisco and Suzanne vormden Duo Cibeles in 2015, toen zij allebei aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel studeerden. Als duo volgden ze masterclasses bij o.a. Katalin Sebestyen. Zij traden al veelvuldig op in Nederland, België, Hongarije en Spanje. Eerder al waren diverse prijzen hun deel.

 

Francisco kreeg zijn eerste vioollessen van zijn vader, waarna hij naar het Pablo Sarasate-conservatorium in Pamplona (Spanje) ging. In 2009  - hij was toen 16 – vervolgde hij zijn studie in Italië. In zijn laatste jaar kreeg hij de kans om in Brussel te studeren. 

Suzanne begon haar studie in 2001 aan het Artez conservatorium in Enschede bij Paul Uyterlinde. In 2007 stapte ze over naar het Fontys conservatorium in Tilburg. Hier had Suzanne de gelegenheid om lessen te volgen bij Dmitri Ferschtman. In september 2013 begon zij een Master of Music aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel bij de Nederlandse cellist Jeroen Reuling, die zij in 2015 met onderscheiding afrondde.

 

reserveren

Het concert in d’Engelenburgh (Molenstraat 24 in Fijnaart) op 25 maart begint om 14.15 uur. De toegang bedraagt € 14,00 (inclusief koffie en taart). Reserveren is noodzakelijk: 06-8357 2448 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.