De jeugd hengelsportwedstrijd om het Bergs Kampioenschap, de BHK zoet, was vorig jaar een groot succes.

Uiteraard willen we dit jaar dat er weer zo veel jeugdige vissers meedoen, als het kan nog meer. We kunnen ons voorstellen dat er kinderen zijn die graag meedoen, maar misschien nog nooit gevist hebben. Of, het wel een paar keer hebben geprobeerd, maar nooit wat gevangen. Hier gaat HSV De Rietvoorn wat aan doen, want uiteraard zien we ook die jongens en meisjes graag aan de waterkant. Voor die kinderen en natuurlijk ook voor alle andere jeugd die al regelmatig vist maar net niet de fijne kneepjes kennen geven we een Jeugd Instructiemiddag Zoetwatervissen. 

Een basiscursus voor het vissen met de vaste hengel. 

 

Wanneer? Op zaterdag 21 april van 13.00 tot 17.00. 

 

Waar? In de Stadsschuur (bouwkot Bergse Bengels) 

 

Voor wie? Alle jeugd t/m 15 jaar, ieder kind is welkom, je hoeft geen lid te zijn van een hengelsportvereniging. 

 

Wat gaan we doen? Leren vissen met de vaste hengel. Voorbereidingen voor het vissen, thuis en aan de waterkant. En we gaan de benodigde materialen maken, zoals een vistuigje. En, aan het eind van de middag gaan we oefenen in de Oude Vissershaven. 

 

Kosten? Geen, deelname aan deze cursus is geheel gratis! 

 

Aanmelden? Ja, dat is verplicht, we willen graag weten wie en hoeveel jeugd er komt. 

 

Hengel meenemen? Heb je een vaste hengel, neem deze dan mee. Uiteraard zorgen we voor een aantal hengels, maar wat is er fijner dan oefenen met je eigen hengel.

 

Vind jij het leuk om aan deze cursus mee te doen, geef je dan als volgt op. 

 

Stuur voor 7 april een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zet daar in de volgende gegevens. 

Je volledige voor en achternaam, je leeftijd, of je ervaring hebt, wat je graag wil leren, of je een hengel meeneemt en zéér belangrijk, je telefoonnummer (GSM). 

Of vul het strookje in bij Hengelsporthuis Jurgers, Parallelweg 109, Bergen op Zoom.

Wij hopen uiteraard op een groot aantal dol enthousiaste (toekomstige) vissers. Mocht de animo zeer gering zijn, dan bellen we je op.Dus, jeugd van Bergen en omstreken, jongen of meisje, meldt je aan voor deze leuke middag en wie weet vang je daardoor de één na de andere vis tijdens de BHK jeugd 2018.En uh, natuurlijk zorgen we wat lekkers en drinken tijdens deze middag.

We zien jullie graag op zaterdagmiddag 21 april. Tot dan!!