Mè d’t Vastenavendzakboekske alles bij d’and

Netuurlek gade de kommende dagen dweilen deur de strate van ’t Krabbegat en lengst de kefees. Ge zij d’op alles voorbereid: ekstra speldjes om oew dweil vast te ouwe, in ’t stiekske van oew maske ’n dubbele knòòp en ’n gròòte dozes leut mee van uis genome. Ge denk dagge feitelek alles et, mar neeje… Ge vergit ’t Vastenavendzakboekske.

In ‘t Vastenavendzakboekske sta d’alles watter mette vier dage Vastenavend te beleve n’en te geniete is in ‘t Krabbegat. Bevobbeld alles over d’Optocht en Dweilbendfestival. Mar ok over d’Intocht en de Kindervastenavend. Alles sta t’r van voor tot achter in. De Vastenavendzakboekskes zulle mette Intocht grates worre verspreid. Teves ken ge ’t Vastenavendzakboekske voor niks af’ale bij de Boerinnekes, MCD Bloemendaal, Primera Zonneplein, Bergse Dumphal, Ambachtbakker Bergse Plaat en Dietvorst Feestartikelen. Agge liever ’n digitale verzie van ’t Vastenavendzakboeksken et, kende deze binne’ale via www.stichtingvastenavend.nl/zakboekske.

Ge’t mè d’t Vastenavendzakboekske n’alles bij d’and wa betref vier dage Vastenavend: aanvangstij’e, lekasies en bevobbeld verkòòppunte. Alles vinde trug! En in zo’n fermaat daddet presies gemakt is vor oew vastenavendjas! Wa wulde nog meer?!

Nederlands

Met het Vastenavendzakboekske alles bij de hand

Natuurlijk ga je de komende dagen dweilen door de straten van het Krabbegat en langs de cafés. Je bent op alles voorbereid: extra speldjes om je dweil vast te houden, in het elastiekje van je masker een dubbele knoop en grote dosis leut van huis meegenomen. Je denkt dat je eigenlijk alles wel hebt, maar nee… Je vergeet het Vastenavendzakboekske.

In het Vastenavendzakboekske staat alles wat er met de vier dagen Vastenavend te beleven en te genieten is in ’t Krabbegat. Bijvoorbeeld alles over de Optocht en het Dweilbandfestival. Maar ook over de Intocht en de Kindervastenavend. Alles staat er van voor tot achter in. De Vastenavendzakboekskes zullen tijdens de Intocht gratis worden verspreid. Tevens kun je het Vastenavendzakboekske gratis afhalen bij de Boerinnekes, MCD Bloemendaal, Primera Zonneplein, Bergse Dumphal, Ambachtbakker Bergse Plaat en Dietvorst Feestartikelen. Als je liever een digitale versie van het Vastenavendzakboekske hebt, kan je deze downloaden via www.stichtingvastenavend.nl/zakboekske.

Je hebt met het Vastenavendzakboekske alles bij de hand wat betreft vier dagen Vastenavend: aanvangstijden, locaties en bijvoorbeeld verkooppunten. Alles vind je er terug! En in wel in zo’n formaat dat het precies gemaakt is voor jouw vastenavendjas! Wat wil je nog meer?!