ART willen ze GAAN de jeugd die net te oud zijn voor de jongere of te jong zijn voor de oudere.

Maar ook zij willen vastenavend houden. De school bals zoals voorheen zijn er niet meer. Daarom een nieuw jeugdcollectief in het leven van Bergen op Zoom genaamd KRAPPZ. Die in samenwerking met Stichting Vastenavend een grandioos feest aan het voorbereiden zijn. Ik mag wel schrijven, in een heel ver gevorderd stadium zijn om op zaterdag 27 januari 2018 in Den Enghel van 20.00u tot 01.00u. één ART GAAN feest te houden voor kinderen van 12 t/m 17 jaar.

Een cool feestje zal het worden met de lichtshow van DJ Jip en DJ Vinyl. Het nieuwe jongeren dweilbandje “Daar voelde niks van” komt vastenavend muziek spelen waar je op kan dweilen. Ook is er een cocktailbar waar natuurlijk alles zonder alcohol geschonken gaat worden. Het maakt niet uit wat je deze avond als kleding draagt, maar de verplichte dresscode is toch wel een gordijntje en rode zakdoek. De deuren van de zaal gaan open om 20.00u en later op de avond mogen de ouders ook wel naar binnen, alleen dan niet verder dan in de foyer. De zaal is echt verboden terrein voor 18 jaar en ouder. 

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je graag naar dit feestje, dan kan je tickets bestellen via: stichtingvastenavend.nl/sjop

Kaartjes kosten €6,- incl. 1 consumptie.

Je kunt KRAPPZ ook volgen op Instagram en Facebook.  

Foto's & Tekst: Bastin van Elzakkers

View the embedded image gallery online at:
http://bozinbeeld.nl/4799-krappz-en-art-gaan#sigFreeId4661407c5e