Niets is er vanzelfsprekend aan deze show!!

Jorina Verhees berichtte ons over de komende opvoering van de Wilde Mossels. Het is al weer de vierde voorstelling en dus wilden we graag daarbij zijn. Daarom waren we ook bijtijds bij de CKB Theaterzaal om de generale repetitie mee te mogen beleven. Dit hele weekend vinden er voorstellingen plaats en wij willen vanaf deze plaats het publiek melden dat ondanks de titel van de voorstelling er niets, maar dan ook totaal NIETS van de voorstelling vanzelfsprekend is.

Het leven is een sneltrein, ze neemt ons mee in een carrousel van momenten waarbij we door de reis van ons leven spoeden. Dat is zo'n beetje het thema van deze voorstelling. "Vanzelfsprekend" wijst ons op allerlei momenten die we tegenkomen op onze reis. Moet je soms niet wat meer stilstaan bij wat bijzonder is, of de moeite van het overpeinzen waard? Met de weergaloze dans van de Wilde Mossels en de bijzonder ingetogen maar sprekende muziek van Luizter wordt ons een spiegel voorgehouden. Angst, vreugde, pijn; de danseressen nemen je mee en de muziek en bijzondere verlichting sleuren je nog dieper mee in al deze emoties.

De liefhebber zal smullen, en zij die onbekend zijn met deze vorm van kunst zullen opgetogen zijn dat ze deze ontdekkingsreis aandurfden. Er zijn nog kaartjes voor zaterdag 13 en zondag 14 januari. Kijk op de site www.demaagd.nl voor alle informatie en boek dat kaartje. Dit soort pareltjes zijn uniek. 

Zoals gezegd, "Vanzelfsprekend" is in niets vanzelfsprekend. Ga daarom de verrassing aan en trakteer jezelf op een geweldige voorstelling. Wij hebben genoten. Nu jullie nog.

Met dank aan Jorina voor de uitnodiging.