El Mundo de Carlita is gelegen in het bruisend hart van Bergen op Zoom: het Beursplein.

Dit unieke plein kijkt uit op een van de mooiste stadspaleizen die Europa kent. Het Markiezenhof is een trekpleister die toeristen uit binnen- en buitenland trekt. Bergen op Zoom is een echte Bourgondische stad die zich laat vergelijken met steden als Den Bosch, Leuven, Antwerpen of Brugge. Een stad met vele historische panden, even zoveel tradities en evenementen. 

De huidige uitbaters, Ger & Carla, zijn alweer ruim 20 jaar actief in de horeca en vinden dat het tijd wordt om het stokje over te dragen.

El Mundo Carlita beschikt over 90 zitplaatsen, verdeeld over twee verdiepingen en een vide. Het buitenterras beslaat nog eens 90 zitplaatsen. Het Beursplein staat bekend om zijn evenementen en activiteiten, vaak aanvullend op de kalender van de stad Bergen op Zoom zelf. Zo worden de klanten en toeristen getrakteerd op een uitbundig Bourgondisch leven waarbij het prettig aanzitten is. De uiterst gunstige ligging tussen Zeeland, België en Brabant zorgt er voor dat Bergen op Zoom een gewaardeerde pleisterplaats is voor toeristen om hier een lang weekend, of midweek neer te strijken. Het Beursplein zelf trekt veel mensen vanwege de aanwezige horeca, het gezellige intieme karakter van het plein tegen de entourage van het stadspaleis. Momenteel heeft El Mundo de Carlita de invulling van een gezellig Mexicaans eetcafé, dat over veel vaste klanten beschikt. Met parkeerplaatsen en fietsenstallingen in de directe omgeving is de toegang optimaal te noemen.

 

De overnameprijs voor deze bijzondere horecagelegenheid is nader overeen te komen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar Bruggemans Bedrijfsmakelaardij. Een directe link: http://www.bruggemangroep.nl/horeca-te-koop/89928/eetcafe-met-terras-en-bovenwoning