Stichting Wilde Mossels danst brengt van 12 t/m 14 januari de dansvoorstelling Vanzelfsprekend op de planken in de CKB theaterzaal.

Het belooft weer een ware theaterbeleving te worden. De voorstelling wordt muzikaal live ondersteund door Jolanda Bazen en Jörgen Versteeg, beter bekend als het duo Luizter. 

 

In de voorstelling Vanzelfsprekend willen de dansers je met concrete, herkenbare situaties aan het denken zetten over de alledaagse facetten van het leven en de gebeurtenissen die iedereen meemaakt.. We eten, werken, slapen, ademen, bewegen en hebben lief terwijl we racen door de tijd. Gaan we niet te snel aan alles en iedereen voorbij? Is dat wat we meemaken eigenlijk wel zo vanzelfsprekend?

 

Dans en muziek horen als vanzelfsprekend bij elkaar. Toch draait het hierbij niet alleen om danspasjes of de juiste noten. Juist het gevoel wat dit met zich meebrengt, maakt dit vanzelfsprekende bijzonder! De samensmelting tussen live muziek en dans zorgt voor een extra dimensie in de voorstelling. Het belooft hierdoor een unieke ervaring te worden voor dans- en muziekliefhebbers.

 

Stichting Wilde Mossels danst is inmiddels een begrip in de regio. De voorstellingen komen altijd recht uit het hart en weten het publiek iedere keer weer te raken. Met Vanzelfsprekend brengen ze hun vierde productie voor het voetlicht in coproductie met het Cultuurbedrijf. Daarnaast verzorgt de stichting dansperformances op maat en zijn de dansers regelmatig te zien bij diverse evenementen.

 

Vanzelfsprekend is te zien in de CKB Theaterzaal op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari om 20:30u en op zondag 14 januari om 14:00u. Kaarten a €10 zijn te verkrijgen via www.demaagd.nl