Hierbij hebben wij het genoegen u uit te nodigen voor Hallo2018, een Nieuwjaarshappening gericht op elkaar ontmoeten met een aantrekkelijke muzikale omlijsting.

We vonden dat het tijd was om afscheid te nemen van het welbekende Bal van Bergen, dat voor veel Bergenaren meer dan twintig jaar de belangrijkste ontmoetingsplaats was op de eerste dag van het nieuwe jaar. De Stoelemat blijft als locatie, maar wordt extra feestelijk ingericht. De veranderingen zitten niet alleen in de naam, maar vooral in de manier van programmeren en de uitwerking van de achterliggende gedachte van elkaar ontmoeten.

Elkaar ontmoeten

Nog meer dan in het verleden richt de happening zich op het elkaar ontmoeten en bestendigen van contacten. We richten ons op alle Bergenaren maar ook op u en uw medebestuursleden als vertegenwoordigers van het sociaal maatschappelijk veld in Bergen op Zoom. Daardoor is Hallo2018 voor u een mooie gelegenheid om uw medebestuurders en collega’s van andere organisaties en verenigingen te ontmoeten en gelukkig Nieuwjaar te wensen. Uiteraard zijn ook de leden van uw organisatie van harte welkom. Net zoals in het verleden is de toegang gratis zolang wij de kosten kunnen afdekken vanuit sponsorgelden.

We hebben ondernemersvereniging STERCK bereid gevonden om ons initiatief te steunen. Zij helpen ons met name met de promotie van dit evenement en hebben hun leden opgeroepen om allen naar Hallo2018 te komen. Dat is een goed begin! Volgt u hun voorbeeld?

Om uw komst aan te moedigen, hebben wij voor u en uw collega’s enkele consumptiebonen gereed liggen bij binnenkomst van de Stoelemat. We verwelkomen u graag op 1 januari 2018 bij Hallo2018. Zie voor de programmering hieronder of op www.poubelledor.nl  en op Facebookpagina www.facebook.com/2018bergenopzoom .

 

Hallo2018 is een initiatief van salon- en dansorkest Société Poubelle d’Or, Sonn Franken en Peet Bakx in samenwerking met evenementencentrum de Stoelemat en met steun van ondernemersvereniging STERCK en financiële bijdragen van sponsors.

 

PROGRAMMA HALLO2018

15.00 uur

The Aisle Classic Guitars

Twee enthousiaste jonge zangers ontvangen u muzikaal met een repertoire van rustige songs onder begeleiding van hun akoestische gitaren.

16.00 uur

Salon- en dansorkest Société Poubelle d’Or

Het huisorkest van Hallo2018 brengt vaart in het programma met een selectie uit hun arrangementen uit de oude “gouden vuilnisbak”. De dertienkoppige bezetting zorgt voor een gedegen muzikale begeleiding van hun vocalisten Lisette Spee en Temmo Berends.

17.00 uur

Plug and Play

Deze coverband is ontstaan uit een samenvoeging van meerdere bands, allen ervaren muzikanten met een breed repertoire uit de jaren zestig tot op heden. De zeskoppige band bestaat uit zangeres Cheryl Joling, zanger/gitarist Jos Ligtenberg, drummer Walther Bogaers en de Belgische muzikanten Kris Verelst (zang/gitaar), Jean Ledent op basgitaar en Bart van Dender op toetsen. Het wordt een spetterende optreden, waarbij het dak eraf gaat.

18.00 uur

DJ W Cool J

DJ double you cool jay ofwel Wllem Jongeneelen is behalve journalist en muziekrecensent ook een begenadigd DJ. Hij zorgt na Plug and Play voor een zinderende afterparty en wellicht naar het eind toe voor een cooling down.