Masterclass over implementatie nieuwe privacywetgeving (AVG) per mei 2018 

 

Vanaf mei 2018 moet iedere organisatie in Europa voldoen aan nieuwe strenge privacywetgeving, vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De implementatie hiervan is een behoorlijke uitdaging voor het bedrijfsleven. Vanuit de ZB Academy organiseert Zeeland Business daarom een masterclass op woensdagochtend 24 januari bij Hotel Terminus (Goes) om het Zeeuwse bedrijfsleven goed voor te bereiden op deze nieuwe wet. 

 

Tijdens een ochtend vullend programma vertellen specialisten Brigitte Hendrikse-Troost en Tineke van Heijst alles over de juridische en praktische kant van deze wet. Tineke is directeur bij VHIC en publiceerde in april 2017 de ‘Roadmap voor de implementatie voor de AVG’. Inmiddels wordt dit stappenplan door diverse organisaties gebruikt als praktische leidraad voor implementatie. Brigitte is eigenaar van juridisch adviesbureau In-Practiz en extern functionaris gegevensbescherming. Vanuit deze ervaring bespreekt zij de juridische aspecten van de nieuwe AVG. 

 

Aanmelden 

De masterclass is voor iedereen die persoonsgegevens verzamelt voor zijn of haar organisatie. Kosten voor deze masterclass: €249. Dit is inclusief: 

- Masterclass waarbij zowel juridische als praktische kant van de nieuwe privacywetgeving wordt belicht 

- Lunch 

- Consumpties 

- After-service met open leeromgeving via VHIC 

- Tegoedbon voor 1 uur gratis juridisch advies bij In-Practiz 

 

Aanmelden en meer informatie via www.zeelandbusiness.nl