Walther Bogaers liet me weten dat er een nieuwe band ontstaan was: Plug 'n Play!

 

Natuurlijk moest ik daar meer van weten, want Walther was de drummer in mijn allereerste bandje, nog in mijn Juvenaatstijd. Sterker nog, Walther was de enige muzikant die niet op het Juvenaat zat, maar uit mijn "jeugdcircuit" kwam.

Dus meldde ik me op een donderdagavond in Ossendrecht waar een heuse studio gebruikt wordt voor de repetities. Al snel leerde ik de bandleden kennen:

 

Zangeres: Cheryl Joling uit Teteringen afkomstig (o.a. Golden Years Band)

Zanger/Gitaar: Jos Ligtenberg uit Bergen op Zoom (o.a. Septiem, CC & de Cruisers, Marloes & the Graduated Fools)

Zanger/Gitaar: Kris Verelst uit Antwerpen Belgie (o.a. Left bank legend, The Hastags, Code-5, Marloes & the Graduated Fools)

Basgitaar: Jean Ledent uit Schilde België (o.a. CC & de Cruisers, Marloes & the Graduated Fools)

Toetsen: Bart van Dender Belgie (o.a. Left bank legend, Code-5, Roxy Boys, Golden Years band, Marloes & the Graduated Fools)

Drums: Walther Bogaers uit Ossendrecht (o.a. Brothers in Law, Code-5, Roxy Boys, Golden Years band, Marloes & the Graduated Fools)

 

Ik heb al snel door dat er een behoorlijke chemie tussen de bandleden heerst. 'Luister Sonn, ik wil juist die klik met de bandleden. Alleen dan pas kun je op een leuke en gezellige manier met elkaar muziek maken. Oh ja, en het moeten wel echte muzikanten zijn, want ik ga wel voor de hoge kwaliteit.' Hoor ik Walther me nog vertellen.

 

Eenmaal in de repetitieruimte vallen me twee dingen op: Ja het zijn echt rasmuzikanten die een behoorlijk potje muziek kunnen maken. En twee... het zijn echt malloten. Dat belooft wat als die samen een optreden hebben, dan wordt het echt een feestje. Trouwens, het eerste feestje dat ons wacht is Hallo2018 op 1 januari in De Stoelemat. Een van de acts daar is immers Plug 'n Play, dus dat zit wel snor.

 

Ik neem nog een aantal foto's van de band, en zoals gezegd ze zijn knettergek. Ik kan niet wachten tot ik deze toffe band in het echt bezig zie. Ze spelen nummers van de zestiger jaren tot en met nu. Ik heb er nu al zin in. Wil je een leuke band in je zaak of op je feestje? Neem dan contact op met Walther Bogaers, kijk maar op zijn facebook profiel en vergeet de naam niet:.... Plug 'n Play