De Voedselbank van West Brabant Goed Ontmoet organiseert voor het 10e jaar van zaterdag 15 tot en met zondag 24 december de actie:

 

Doe een boodschap voor een ander

 

Wanneer je iets voor een ander kunt doen dan geeft dan heel veel voldoening, energie. Daarom hopen wij dat onze december actie evenals voorgaande jaren weer een groot succes wordt.

 

Het winkelend publiek wordt gevraagd om extra houdbare producten te kopen en deze producten te leggen in de speciaal hiervoor bestemde winkelwagen van de supermarkten die deelnemen aan deze actie. Dit jaar doen weer ruim 30 supermarkten uit de regio West Brabant en Tholen mee. Een lijst van voorbeeld producten wordt uitgedeeld aan het winkelende publiek zodat men een idee heeft wat te kopen. 

 

Je kunt natuurlijk ook geld doneren op rekeningnummer:

 

NL78RABO0140241833 t.n.v. Stichting Goed Ontmoet te Bergen op Zoom.

 

Het is belangrijk om een prettige samenleving te creëren waarin we voor elkaar zorgen en elkaar zien. 

 

Bij Stichting Goed Ontmoet zorgen  150 vrijwilligers ervoor dat er wekelijks  voor zo’n 1500 personen in de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal, Steenbergen, Tholen en Woensdrecht voedselpakketten worden uitgedeeld. In Bergen op Zoom, Roosendaal, Oudenbosch, Steenbergen, Ossendrecht en Sint Maartensdijk zijn de uitgiftepunten gevestigd en in Bergen op Zoom staat het centraal magazijn. De Voedselbank beschikt over een groot aantal bedrijven, die goederen ter beschikking stellen. De producten worden door de Voedselbank bij die bedrijven opgehaald om daarna gratis uitgedeeld te worden.

 

Mochten er lezers zijn die ons willen steunen dan kan dat door een bedrag eenmalig of structureel over te maken op bankrekening NL78RABO0140241833 t.n.v. Stichting Goed Ontmoet te Bergen op Zoom. Zijn er mensen die onze hulp wensen dan is Goed Ontmoet te bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Telefoonnummer: 0164-270290 daarna via 06-54680902 of lijkt het u wat een bijdrage te leveren binnen één van de activiteitengroepen? Neem contact met ons op!