Zaterdag 9 december lanceerde Sonn Franken zijn nieuwe boek "Bleke Demonen" in Schouwburg Het Park te Hoorn, als 1 van 10 gekozen Nederlandse talentvolle auteurs.

Het was een drukke gezellige dag waar landelijke pers en recensenten aanwezig waren. Zondag vond de presentatie in Bergen op Zoom plaats in Den Enghel. Kunstschilders Frank de Nijs en Jill van Eekeren hielden gelijktijdig een expositie van een deel van hun werk. Er waren leuke sprekers en het was gezellig. Nadat het eerste exemplaar door Sonn Franken werd gegeven aan Albert Hagenaars kon het publiek het boek kopen en signeren.

Zondagmiddag a.s. 17 december vindt er nog een signeersessie plaats bij Boekhandel van der Kreek te Bergen op Zoom. Het publiek kan vanaf 14:00 uur terecht bij de Bergse boekhandel in de Lievevrouwestraat om maar liefst drie auteurs te ontmoeten. Sonn Franken wordt namelijk vergezeld door zijn nieuwe Boek10 collega's Fiona Hack en Marc Kerkhofs.

Nog een presentje voor de kerstdagen, of gewoonweg een leuke aanvulling voor je boekenkast?  Kom dan zondag 17 december naar Boekhandel van der Kreek te Bergen op Zoom.

Foto's beginnende met DSC van Bastin van Elzakkers