Salve Regina met de Roxy Boys

 

Aanstaande zondag 10 december zal voor de eerste keer, na jaren, het Salve Regina weer klinken. Wie weet dat nog. Komt allen naar de Kerst - Inn van de Roxy Boys. 

Met deze keer, speciaal een Special Guest . . . wie-o-wie durft met ons mee te zingen. Heerlijk Camp (Camp is een verzamelnaam voor cultuuruitingen die bewust gebruikmaken van kitscherige elementen. Camp is hiermee het omarmen van massacultuur met artistieke bijbedoelingen) met feeërieke verlichting, nep sneeuw en een kaarsje op tafel. 

Mijmere over vroeger. De mooiste Kerstmelodieen en andere wereldse muziek en dat alles in optimale kerstsferen. Hosanna.

Brrr wij krijgen het er nu al koud van. Bart Van Dender Kees Nuijten Walther Bogaers Peter Rijstenbil Ruben Musters Arno Kuipers en Peet Bakx.

Deze middag is bedoeld om het afgelopen jaar te relativeren en uit te zien naar een nieuwe frisse toekomst, daarbij genietend van aloude muziek. Wij spelen levensliederen zonder knipoog en gaan de waarheid niet uit de weg. Het is een middag programma en er zullen zitplaatsen zijn. Peter verteld uit eigen werk en zal u meeslepen naar verrassende optredens uit het verleden. Kortom een must voor de liefhebber, die tot bezinning wil komen, U zijt wellekome. 10 december, 16.00 – 19.00 uur, Café Slik Bergen op Zoom. Entree Gratis.