Ieder jaar gaan er ruim 200 vrijwilligers op pad om bij de Bergse bevolking geld in te zamelen voor het grootste volksfeest van onze stad, de Berregse Vastenavend.

In groepjes wandelen ze door alle straatjes van onze stad om een bijdrage te vragen. Een gezellige, gezonde en sportieve bezigheid waarbij je bij veel adressen een h’artverwerremende' bijdrage in ontvangst mag nemen. Het is een ’arteleke' en hechte club mensen met 'd’r ‘art op de juiste plek' en een groot ‘art vor het féést'. Zoals gebruikelijk is bij een club is er wat verloop, dat houdt de ICB levendig en daarmee blijft de verhouding tussen jong en oud goed in balans.

Voor een aantal wijken in de stad zoeken we nog wat versterking. Onder andere op de Plaat, in het centrum en enkele wijken kunnen we nog een aantal nieuwe ICB-ers gebruiken. We kunnen je hulp hard gebruiken.

Wil jij of willen jullie je 'mè d’éél oew art' inzetten of meer informatie, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.