Godijn Publishing organiseerde een eigen kraam voor haar Fantasy schrijvers op de Dutch Comic Con.

Toch wel een hele bijzondere ervaring om als auteur op een van de grootste beurzen te staan als het gaat om strip- en fantasy helden.

De beurs die dit weekend plaatsvindt, is erg druk. De Jaarbeurs in Utrecht heeft enkele van de grootste zalen ter beschikking gesteld die tot de nok toe gevuld zijn. Er is echt van alles te beleven en nog meer te zien. Wat een drukte van jewelste is het als je de eerste schreden binnen zet. De kassa heeft het er maar druk mee, er staan rijen lange mensenmassa's te wachten om ene toegangsarmbandje te kopen.

Nicole, de dochter van Elly Godijn, was al om 08:00 uur aanwezig om de stand op te bouwen, de lieve schat. Zelf wilden Henk en ik er om uiterlijk 10:00 uur er zijn en we waren dus redelijk content dat we al 09:45 uur bij het station stonden. Pfff, dat gevoel verdween al snel toen bleek dat er overal bouwwerkzaamheden waren en de bewegwijzering naar de parkeerplaats van de Jaarbeurs naatje pet was. Na eerst nog bijna de parkeerplaats van de Rabobank verkend te hebben hebben we dan eindelijk met een portie "eigenwijsigheid" de juiste locatie gevonden:  half elf!!

Enfin, snel naar de stand en daar vond ik mijn schrijver collega's Silvia van Gimst en Johan Klein Hanenveld met zijn vriendin.

Het werd een lange maar erg leuke dag. We konden met mensen praten over onze pennenvruchten, maakten zo nu en dan een rondje door de hallen en hebben vooral heel erg veel gezien. Het was een topdag, dus Elly van Godijn Publishing, bedankt dat we er mochten zijn.