Vandaag werd de 501ste  bezoeker aan de Duurzaamheidswinkel aan de Nieuwe Markt in Roosendaal verwelkomd door gedeputeerde provincie Noord-Brabant, Anne-Marie Spierings en wethouder gemeente Roosendaal, Toine Theunis.

Beide bestuurders hebben Duurzaamheid hoog op de agenda van hun portefeuille staan.

 

Mevrouw J. van der Hoeve uit Roosendaal was de 501ste bezoeker met vragen over het besparen van energie in huis. De energie-ambassadeur zal haar thuis bezoeken om een goed energieadvies op te stellen.  

 

Succes

De Duurzaamheidswinkel is een succesformule. Sinds de opening, ruim twee weken geleden,   bezochten meer dan 500 bezoekers deze pop-up duurzaamheidswinkel om geïnformeerd te worden hoe men in de eigen woning energie kan besparen, terwijl het wooncomfort wordt verhoogd en meteen ook een bijdrage wordt geleverd aan een beter milieu.

 

De tijdelijke duurzaamheidswinkel is een initiatief van Regionaal Energieloket West-Brabant, Van den Bijgaart Architect, Bogers Installatieburo, Facility Supply, Gemeente Roosendaal, Bouwbedrijf Aan de Stegge Roosendaal, Wibro isolatie & renovatie en Rabobank Zuidwest-Brabant.

Openingstijden

Van maandag tot en met zaterdag kunnen bezoekers tijdens de openingstijden terecht om zich volledig te laten informeren over het ‘vergroenen’ van de woning op het gebied van energiebesparing en energieopwekking. Ook worden zij geadviseerd over de mogelijkheden om deze duurzame investeringen op een verantwoorde manier te financieren. De Duurzaamheidswinkel is tot en met zaterdag 16 december te vinden aan de Nieuwe Markt 3A te Roosendaal.