Apetrots zijn ze, de ouders van Suzie Pellis die tot in de halve finales is geraakt. Maar we willen meer, lees hier hoe en waarom:

Lieve vrienden, familie, (oud)collega's, 

 

Vanmorgen om 8 uur is de stemronde voor de halve finale van de verkiezing uniek sporttalent gestart.

Onze Suus is 1 van de 4 halve finalisten en dat vinden we heel bijzonder

De vorige ronde hebben jullie haar massaal gesteund, dank zij jullie staat ze nu in die halve finale.

Willen jullie haar nu nog 1 keer steunen om de finale te bereiken?

 

De afgelopen weken is haar deelname opgepikt door de media. Diverse journalisten en reporters hebben Suzies verhaal op de kaart gezet en dat is (naast best wel spannend) heel erg fijn; de andere 3 finalisten zullen er namelijk ook alles aan doen om zo veel mogelijk stemmen binnen te halen en dat betekent dat het wel eens heel hard kan gaan. Media-aandacht maar zeker ook jullie inzet maakt dat ze misschien nog net wat meer stemmen binnen haalt als de eerste keer en dat is nodig.

We willen jullie dan ook vragen om (opnieuw) je netwerk te benaderen met de vraag of zij ook willen stemmen op onze Suus. Vraag je familie, vrienden, collega's, buren, wie dan ook, om de site van uniek sporten te bezoeken, en onder het kopje sporttalent- deelnemers te kiezen voor het profiel van Suzie Pellis. Als men inlogt met facebook, kan er én een stem en een like worden uitgebracht, en dat levert Suus dubbele stemmen op! Door anderen te vragen ook op Suzie te stemmen, help je niet alleen haar maar zet je ook het goede doel in de kijker; meer aandacht voor sporten met een beperking!

 

Nog 1 keer waar het nu precies over gaat:

Fonds gehandicapten sport organiseert in samenwerking met divers partners ieder jaar een verkiezing via de pagina www.unieksporten.nl. De verkiezing is bedoeld om sporten met een beperking onder de aandacht te brengen, in de hoop zo het deelnamepercentage van gehandicapte sporters te verhogen, meer begrip te krijgen en de drempel voor sporters (en verenigingen) te verlagen. Om dit te bereiken zoeken ze ambassadeurs; sporters met een beperking die met hun inzet, talent of doorzettingsvermogen laten zien dat sporten met een beperking heel goed kan. In 3 categorieën wordt via stemrondes bepaald welke 2 sporters deze rol als ambassadeur verdienen. De jury kiest uit deze 2 sporters een uiteindelijke winnaar; de sporter waarvan zij denken dat deze de boodschap het beste uitdraagt.

Suzie sport met heel erg veel plezier. Zwemmen is haar grote passie maar de mensen die haar wat beter kennen weten al dat ze altijd aan het bewegen is; met de bal, op de fiets, op de trampoline, in het klimbos, het maakt haar niets uit. Ze wil bewegen en daarbij voor niemand onderdoen. Ze is altijd gefocused, gemotiveerd en zet zich voor de volle 100 procent in, zelfs als het spannend is. We zijn supertrots op haar, zeker ook omdat winnen bij de verkiezing voor haar helemaal niet zo belangrijk is, Suus wil gewoon zwemmen! Het liefst zonder op te vallen omdat ze een stukje arm mist. Wat zou ze het fijn vinden als er meer kinderen met een beperking zouden ontdekken hoe leuk zwemmen is! 

 

Waar we ook trots op zijn, is dat de afgelopen weken maar weer eens duidelijk hebben gemaakt dat Suzie zelf maar ook haar omgeving totaal niet meer merkt dat ze een stukje arm mist. School, Hieronymus, familie, wat voelt ze er zich thuis en wat wordt er gewoon altijd gekeken naar wat ze wél kan. (Zoals ons pap zegt "ze kan ook alles"). Tegelijkertijd wordt er altijd meegedacht als het weleens wél een issue is, en zo zou het overal, bij iedere beperking moeten zijn. En dat probeert Uniek sporten te bereiken.

 

Dus; pak je telefoon, laptop, pc, ga naar unieksporten.nl en stem op Suzie. Enne, als je dat apparaat dan toch vast hebt; stuur de link meteen door naar je netwerk 😉

Voor iedereen die 20 mensen meekrijgt om ook te stemmen, heeft Suus een persoonlijk bedankje!

 

 

https://www.unieksporten.nl/sporttalent/deelnemers/73/suzie-pellis/halve-finale

 

Enne, mocht je het nog niet gezien hebben, oproep en stemlink zijn vandaag ook te zien op televisie:

 

 

http://www.omroepbrabant.nl/?news/271106592/Suzie+(9)+zwemt+als+de+beste+met+een+arm.aspx

 

Gaaf he!? Supertof dat de trainers en zwemmers van Hieronymus hier aan mee wilde werken!

 

Wederom heel erg bedankt! Weet dat jullie steun ongelooflijk wordt gewaardeerd!

 

 

Martijn en Patty Pellis