Zoals altijd gaan we vooraf aan de feestdagen op pad om te kijken waar we iets leuks kunnen vinden voor die warme dagen.

Dit keer kwamen we uit bij De Bierwinkel aan de Halsterseweg 110 te Bergen op Zoom. Als je de naam hoort moet je aan veel kratten en vaten bier denken. Maar dan doe je deze zaak toch schromelijk tekort. Het begint al met de ruime parkeergelegenheid waar je in alle rust je auto kwijt kunt. De binnenkomst verraadt gelijk dat je in een warm bad terecht komt als je jezelf of vrienden eens wilt verrassen met iets speciaals.

Je kijkt werkelijk je ogen uit en het onlangs geheel gerenoveerde interieur neemt je mee langs alle geneugten die drank je kan bieden. Je kunt hier niet alleen terecht voor heel veel verschillende soorten bier, maar je vindt hier tevens allerlei andere soorten drank in alle kleuren en smaken. Alsof de wijnhandel gefuseerd is met de jeneverboer, die overgoten is met een sausje Whiskey walhalla, even de Russische poesta op voor wat je maar aan Wodka kunt krijgen, en oh ja, kruidendrankjes in alle soorten.

Kortom, je komt bij de bierwinkel helemaal niks te kort. Dat speciale drankje voor bij dat specifieke diner? Het is hier te krijgen. Die verrassingsmand voor een goede vriend? Ook hier te koop. Je kunt je manden zelf samenstellen. 

Binnenkort kunnen we hier aan de Halsterseweg ook voor proeverijen en champagne brunches terecht. Dus de aanrader is om gewoonweg zelf maar eens een kijkje te komen nemen. Je wordt hartstikke vriendelijk ontvangen, vakkundig geholpen en gegarandeerd dat je met meer naar huis keert dan de bedoeling was. Het is ook allemaal zo lekker.

https://de-bierwinkel.nl/