Sjef de Wit kwam bij ons met het volgende nieuws:

Beste Redactie,

Zoals jullie weten (of misschien niet) zijn wij - Frans van den Berg en Sjef de Wit-  in 2013 begonnen aan het samenstellen van het jubileumboek voor de Sint Nicolaas Stichting. In een tussenevaluatie stelde de Stichting vast dat ze ons werk (tot dat moment) niet passend vonden en zijn zij zelf  verder gegaan met het bekende jubileumboek tot resultaat.

Wij hadden op dat moment al tientallen interviews gedaan met medewerkers en oud-medewerkers en hun beloofd dat we die informatie zouden gebruiken. Wij komen nu onze belofte na en geven een boekje uit dat vol staat met “Oral History”. Ook hebben we een aantal  ‘bijzondere’  verhalen toegevoegd, allemaal over beleving van en/ of bezieling voor het Sinterklaasfeest.

Onder de titel: - 100ste Intocht in Bergen op Zoom, een belevenis en bezieling voor jong en oud –  zal op 9 november a.s. dit boekje het daglicht zien.

U bent van harte welkom  ‘om het scheel eraf te komen drinken’ bij de overhandiging van het eerste exemplaar op 9 november, 19.30 uur in het Spiritum, Rijtuigweg 11 te Bergen op Zoom.

Het boek is na 10 november te koop bij Quist en van der Kreek voor € 17,50.