Bekóór en Kir Royal vieren samen Kerst!

De koren Bekóór uit Bergen op Zoom en Kir Royal uit Sint-Annaland organiseren samen met medewerking van Koperensemble AVANCEMENT een bijzonder kerstconcert. Het concert vindt plaats op zondag 11 december in de H. Antonius van Paduakerk  te Lepelstraat.  Aanvang van het concert is 14:30 uur, entree vanaf 14:00 uur.

Het ruim twee uur durende kerstconcert staat dit jaar bol van uitersten: klassiek, modern en instrumentaal gaan heel goed samen. Kwaliteit, sfeer en kerstgedachten maken onze samenwerking uniek, en dat brengen we graag over. U kunt zich laten meevoeren door beide koren, maar ook intens genieten van solisten uit  beide koren, het koperensemble of van het orgelsolo.

Beide koren, evenals het koperensemble, staan onder leiding van dirigent Pierre van Broekhoven en worden begeleid door het combo van Bekóór en  pianiste Imelda Hack van Kir Royal. 

Kaarten á € 10,00 zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of verkrijgbaar bij Boek- en Kantoorvakhandel Heijboer aan de Ring 66 te Sint-Annaland, bij Wotserieke aan de Kerkstraat 23 te Lepelstraat, of bij de ingang van de Kerk vóór aanvang van het concert.

Aarzel niet en bestel nu kaarten om te genieten van een sfeervol kerstconcert op hoog niveau.