4 November opent De Mooiste Jij Fotografie de deuren in Bergen op Zoom, daarmee is de stad een jonge enthousiaste vakfotograaf rijker.

 

Marc Groffen begon de Mooiste Jij Fotografie op z’n 16e jaar vanuit een mini studio in zijn ouderlijk huis maar is nu klaar voor het ’echte’ ondernemerschap.

 

Als kulleke in 2009 besmet met het ‘fotovirus’ door een kunst project voor het toenmalige ziekenhuis Lievensberg, wist hij het zeker; ik wordt fotograaf !

Nu is Marc afgestudeerd aan de Fotovakschool te Rotterdam, heeft ervaring met vele projecten en gevoed met het ondernemerschap van thuis uit is hij klaar voor deze stap.  Tijdens een business trip naar Oostenrijk met top fotograaf Bas Uijlings heb ik veel opgestoken met betrekking tot Bruidsfotografie maar daar ontstond ook het inzicht dat mijn persoonlijke aanpak goed naar voren kwam. Dat is ook precies wat ik van m’n klanten terug hoor. Vooral met kinderen loont dit enorm. Er is niets mooiers dan de tranen van papa en mama bij het zien van de foto’s van hun kindje.  Mijn persoonlijke benadering kost wat extra tijd maar de resultaten zijn verbluffend wanneer je in mensen investeert. Daarom ook de naam van mijn bedrijf. Ik fotografeer van ieder persoon ‘de mooiste jij’ die je kunt zijn, daar ligt mijn kracht.

 

De hele maand november super sized De Mooiste Jij de door u gekozen afdruk bij een fotoshoot geheel GRATIS !  Bovendien ontvangen de eerste 25 klanten 20% pionierskorting op een studio fotoshoot

 

De Mooiste Jij Fotografie opent 4 november om 17.00 uur haar studio aan de Hermusstraat 13a te Bergen op Zoom. U bent van harte welkom op de openingsreceptie om een kijkje te komen nemen en meteen al met een plaatje om op te (vr)eten weer naar huis te keren.

 

 

 

De Mooiste Jij Fotografie, Marc Groffen, 

Hermusstraat 13a  4611BL Bergen op Zoom

06-52593696

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.