De Herfstvakantie ligt ondertussen al weer achter ons.

Iedereen heeft nog even kunnen genieten van erg mooi weer voor de tijd van het jaar; haast een zogenaamde Indian Summer. Edoch, vanaf vrijdag was het zo'n beetje klaar met al dat goede weer. De herfst heeft nu toch echt zijn intrede gedaan. Maar als echte Nederlanders zijn we toch niet bang van een beetje regen en wat wind? Want nu begint er pas een echte mooie tijd van het jaar. De bladeren verkleuren en zorgen voor de prachtigste combinaties en effecten. De wind waait de wolken door elkaar en de meest schitterende luchten zijn te zien. Denk daarbij ook aan alle paddenstoelen die hun kopjes opsteken en de vele spinnen die met zilveren draden alles weten te versieren. Het is echt prachtig daarbuiten.

Wij van BoZinBeeld.nl konden niet aan de drang ontsnappen om zelf maar eens een kijkje te gaan nemen en met wat kiekjes te vangen waardoor we allemaal verrast werden. 

Wij raden jullie aan om zelf ook de regenjas en laarzen voor de dag te toveren, je kroost aan te kleden en vervolgens op pad te gaan. Wat dacht je van de http://www.bozinbeeld.nl/4624-snertwandeling-van-brabants-landschap-en-ivn-groene-zoom of kijk even op de website van het Brabants Landschap: www.brabantslandschap.nl

Kortom, trek er op uit en ontdek hoe mooi onze omgeving is.