Rocking Klaas Party” 25 november 2017

Met veel plezier is er een leuk avondje rocken georganiseerd door Stichting Dijkrock op zaterdag 25 november 2017. Deze keer hebben we ons laten inspireren door “good old Sinterklaas”. De goedheiligman bracht ons op een leuk idee en graag presenteren wij u “Rocking Klaas Party  2017”. Met een vette knipoog naar het traditionele sinterklaasfeest, zetten we 2 gave bandjes weg bij Café ’t Pleintje, Raedhuysplein 22 in Hoogerheide. Voor alle lieve en stoute rockkindertjes zal de Sint met zijn Pieterbazen zijn opwachting maken in een speciale uitvoering – laat u verrassen! De deur gaat open om 20.00uur en we vragen een kleine entree van 5€.

 

De bandjes die we uitnodigden zullen zeker een goed feestje verzorgen en flink wat decibels de lucht in sturen. Dus……pepernoten in de oren en genieten maar!

 

MOX

De in het Zeeuwse Heinkenszand opgerichte band MOX speelt niet al te voor de hand liggende nummers die toch wel een o-ja-gevoel oproepen. De nadruk ligt wat sterker op het plezier onderling en het muzikaal overgieten met het eigen Moxgeluid, dan op het zo perfect mogelijk kopiëren van het originele nummer. Er gaan zelfs geruchten dat sommige leden van Mox de originele uitvoering van enkele liedjes nog nooit hebben gehoord. Van Arctic Monkeys tot Queen, met in het tussengelegen spectrum o.a. Muse, Franz Ferdinand, Soulwax, The Hives en Royal Blood…. meezing- en airguitar garantie. 

https://www.facebook.com/moxtheband           

 

BREAKFAST AT MIDNIGHT

Wie herinnert zich nog Dijkrockroute 2016 bij ’t Klavertje? Deze jonge heren uit het Belgische Westerloo speelden het dak eraf en de oren kapot die avond. Op veler verzoek zijn ze terug in de Raadhuisstraat - BAM! Sten en Brecht zijn inmiddels nog met z’n tweetjes, maar het geluid en de passie zijn er niet minder om. Afgelopen weekend is een nieuwe Live EP uitgebracht. Meer dan ooit staan zij garant voor alternatieve rock en grunge.   

 

https://www.facebook.com/pg/Breakfast-At-Midnight-213229822176350/ 

http://www.breakfastatmidnight.be 

 

https://www.facebook.com/dijkrock.rilland/ 

http://www.dijkrock.nl/