Op Zaterdag 4 en Zondag 5 November staan er in Halsteren twee tentoonstellingen op stapel.

In de voormalige bibliotheek de Beymoer organiseren de cursisten van het Creatief Centrum een grote quilttentoonstelling. Maar liefst 50 cursisten werken hieraan mee. U vindt de tentoonstellingsruimte op de hoek Dorpsstraat/Lindelaantje naast de kerk. Beide dagen ben u van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

In het Heemhuis Hof van Ram wordt een grote schildertentoonstelling georganiseerd, waaraan zowel leden van de Heemkundekring Halchtert als leden van “het schildersclubje” uit Bergen op Zoom, meewerken. U kunt er schilderijen en tekeningen bewonderen alsmede de restauratie resultaten van archeologische bodemvondsten van de groep Archeologie. Hof van Ram vindt u in de Beeklaan, aan het van der We(e)genpad dat is gelegen halverwege de rotonde aan de Steenbergseweg en hertenpark de Beek.

Deze tentoonstelling wordt op Zaterdag 4 november om 11.30 uur geopend door de wethouder van Cultuur dhr. Arjan van der Weegen.

Voor informatie is bereikbaar Annie van Hees

Beethovenstraat 60, 4661 BJ Halsteren

tel: 0164-683432  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.