In januari van dit jaar verscheen het nieuwe album ‘Stad en Land’ van de bekendste Nederlandstalige beatband The Kik.

Een album wat anders is, maar toch vertrouwd. Minder beat en meer pop, maar evengoed The Kik. De band rond Dave von Raven is vrijdag 10 november te zien in Gebouw-T. 

Het heeft even geduurd voordat album nummer drie uitgebracht werd, maar dit wil niet zeggen dat The Kik stil gezeten heeft. Na het verschijnen van album ‘2’ volgden een uitgebreide club-, theater- en festivaltour. Tevens namen ze een album het hun eigen muzikale held Armand op, welke in juli 2015 verscheen en waren ze te gast in menig televisieprogramma zoals De Wereld Draait Door en De Zomer Voorbij.

Na eerst als Engelstalige groep begonnen te zijn, maakte The Kik in 2012 de omslag naar Nederlandstalig en scoorde tevens in dat jaar de hit ‘Simone’. Een aantal jaar later scoorde The Kik wederom een grote hit met het nummer ‘Schuilen Bij Jou’, de bewerking van het nummer van Chef’Special. Niet alleen DJ Giel Beelen werd tot tranen geroerd, het liet op velen een blijvende indruk achter.

Als support komen de tweelingzussen van Clean Pete mee. De zussen hebben zich inmiddels ontpopt tot een regelrechte popgroep. Met cello, gitaar en ritmesectie brengen ze met frisse energie fijne popliedjes. 

Tickets voor het concert van The Kik zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl.