Het festival presenteert 7 acts op 3 podia. 

Poppodium Gebouw-T organiseert op zaterdag 18 november wederom het indoor festival Made In Belgium. Op drie podia treden zeven Belgische bands op, waaronder Millionaire, Compact Disk Dummies, Tout Va Bien en Tin Fingers.

Jaarlijks wordt het festival waar louter Belgische bands worden geprogrammeerd plaats. Headliner dit jaar is de band Millionaire, die na twaalf jaar afwezigheid een spectaculaire rentree maakte. De band werd in 2001 internationaal bekend doordat bands als Muse en Queens of the Stone Age openlijk fan werden. De band rond Tim Vanhamel is anno 2017 weer helemaal terug met het album ‘Sciencing’. Een comeback die door Vlaamse krant De Morgen omschreven wordt als 'een fantastische doorstart, die onmogelijk onterecht te beoordelen valt'.

Electro met Compact Disk Dummies en Tout Va Bien

Compact Disk Dummies stormde in 2012 naar de eerste plaats van Humo’s Rock Rally, een prestigieuze Vlaamse Bandwedstrijd. De broers maken zeer dansbare electropunk, en met de energie die Compact Disk Dummies zelf tijdens hun shows leveren wordt het onmogelijk om stil te blijven staan. Tout Va Bien daarentegen pakt het weer ietwat rustiger aan, maar blijft ook in de electro hoek. Met optredens op Rock Werchter, Pukkelpop en De Lokerse Feesten op zak brengt Tout Va Bien donkere en gevoelige elektropop. 

Tin Fingers en Bert Dockx

Op het tweede podium van Made In Belgium wordt met name ruimte gegeven aan nieuw opkomend talent. Tin Fingers is zo’n groep die op dit moment hard aan de weg timmert bij onze zuiderburen. De eerste EP werd in een uitverkocht Muziekcentrum Trix gepresenteerd. Met een even vintage als futuristisch synthpopgeluid hebben ze nogal wat weg van MGMT en Temples, al liggen die invloeden er nergens te nadrukkelijk bovenop. Bert Dockx kennen we vooral als frontman van Flying Horseman, maar komt naar Made In Belgium met een solo optreden. Naast zijn eigen werk van Flying Horseman en Strand, zal hij tevens werk van Bob Dylan, Joy Division en John Fahey ten gehore brengen.

Silent Podium

Nieuw dit jaar is het ‘silent podium’. Bij dit Silent Podium zijn de optredens via een koptelefoon te beluisteren. Een optimale concertbeleving voor de bezoeker, gezien de muziek rechtstreeks in het oor gespeeld wordt. Zowel Barely Autumn als Mad About Mountains zal op dit podium hun muziek ten gehore brengen. 

Tickets voor het festival zijn reeds te koop via de website van Gebouw-T en Ticketmaster. Meer informatie is te vinden via www.gebouw-t.nl