Arsis heeft weer iets speciaals voor ons in petto:

Elke 4de donderdag van de maand is er een presentatie van een kunstenaar bij Arsis. Nu was er nog ruimte in de agenda.

Irene Weug en Christine Veraart bedachten de avond van 26 oktober eens anders in te vullen dan gewoonlijk en hebben het idee opgevat om als thema van die avond te kiezen voor de Biënnale(s) van Venetië. 

Beide hebben onlangs de 57e versie bezocht.

Het is een gegeven dat veel kunstenaars, (en kunstminnaars) ook van Arsis, met en zonder geliefden de Biënnale van Venetië bezoeken. Iedereen maakt veel foto's en komt met een vol hoofd terug. Graag willen we op 26 oktober die beelden met jullie samen presenteren.

Heb je zin om een bijdrage te leveren, zoek in je beeldarchief naar Biennale-foto's van dit jaar, selecteer en kies er maximaal 10. Stuur ze naar Irene via de mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ) of zet ze op een USB-stick en neem deze mee. Meld in ieder geval dat je beeld hebt. 
Irene en Christine en zorgen ervoor dat iedereen tot zijn recht komt. Vertel bij jouw beelden in het kort wat je raakte, wat je opgewonden maakte, waar je een grondige hekel aan kreeg, welk beeld je inspireerde voor je eigen werk. Het kan ook zijn dat je er geen toelichting bij wilt geven.