Wie jarig is trakteert! Daarom geeft De OhnO! Jazzband op 20 oktober aanstaande een feest ter ere van het 15-jarig bestaan van de band.

De band is met zijn opvallende uniform en swingende klanken niet meer weg te denken op de diverse (jazz-)festivals door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Hoogtepunten voor de jarige band waren de optredens op festivals in o.a. Jeruzalem in Israël, Cork in Ierland (4x), Silkeborg in Denemarken (5x), Bandafolies in Zuid-Frankrijk, maar ook het duo-concert met de jazzlegende Chris Barber en het Koninklijk bezoek in thuishaven Bergen op Zoom.

Het feest wordt vanaf 21:00uur gehouden in Café Den Enghel op de Grote Markt in Bergen op Zoom en natuurlijk mag de muziek niet ontbreken! Naast de jarige Job zelf zullen ook GetBrassed, de Mayday Jazzband en DJ W Cool J hun muzikale steentje bijdragen en wordt er ook nog een surprise-act verwacht. De avond zal bol staan van verrassingen en de verjaardagsgasten (iedereen is welkom) zullen uitvoerig getrakteerd worden.

Datum: 20 oktober 2017

Aanvang: 21:00uur

Locatie: Café Den Enghel, Grote Markt 11, Bergen op Zoom

Toegang: Gratis