Vandaag heb ik een bezoek gebracht aan een nieuwe winkel die aanstaande zaterdag 30 september om 12.00uur haar deuren opent in het winkel hart van Bergen op Zoom.

Trends Shopping is de naam van de trendy winkel aan de Voetboog 4 te Bergen op Zoom. De eigenaresse Joyce Mertens die deze shop samen met haar moeder zal runnen, hebben al jaren bekendheid verworven op diverse braderieën en evenementen.

Ook de webshop van Trends Shopping heeft zijn groei doorgemaakt in de jaren, dat hierdoor de keuze is gemaakt om voor u een winkel te kunnen openen. Joyce neemt de sieraden, tassen en portemonnees voor haar rekening terwijl moeder zich heeft gespecificeerd in de woon accessoires en schoenen. Buiten deze genoemde artikelen is er nog veel meer te vinden aan snuisterijen in deze trendy shop.

Wilt u vooraf een beetje het idee krijgen wat er zo al in de winkel te koop is, kijk dan even op hun site: www.trendsshopping.net

Ook voor een sieraden party aan huis kunt u bij Joyce terecht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of via whats app: 06-13086646

Wij van BoZinBeeld wensen Joyce en haar Moeder heel veel succes met deze nieuwe uitdaging. 

Foto's & Tekst: Bastin van Elzakkers